Spotify Wrapped 2023 finalment és aquí.

Ara que la temporada nadalenca està en ple apogeu, hi ha una cosa de què tothom parla: Spotify Wrapped. El dia 29 de novembre Spotify va sorprendre a tots amb els seus resultats a Spotify Wrapped del 2023, que inclouen les teves millors cançons, millors artistes i molt més.

Tot i el que puguis suposar, Spotify Wrapped mai calcula els teus resultats d’streaming durant tot un any. El període de seguiment sempre comença l’1 de gener i finalitza el 31 d’octubre. Això dóna a Spotify temps per reunir tots els seus resultats i preparar els gràfics i missatges dels artites a temps per al desembre. Tot i això, també significa que cap dels hàbits d’escolta de novembre/desembre s’inclou mai. Això també pot tenir a veure amb certa voluntat d’evitar els resultats de les cançons típicament nadalenques.

Pel que fa a la precisió dels resultats, Spotify es manté callat sobre com els calcula i si alguna escolta queda o no fora. Encara que és possible que, igual que Apple Music, Spotify Wrapped només compti les transmissions de cançons en línia i no rastregi les transmissions de cançons sense connexió. En altres paraules, és possible que falti una part dels hàbits d’escolta.

I pels artistes, Spotify també mostra els resultats dels primers 10 mesos de l’any, i a continuació us compartim els nostres!

La nostra música s’ha escoltat 30291!

Ens han escoltat 6661 persones.

Les nostres cançons s’han guardat 1432 vegades.

I s’han afegit a 21 llistes de reproducció.

6470 persones han escoltat les nostres cançons 9683 vegades!

El que suposa un total de 64240 minuts d’escolta total!

Ens han escoltat a 104 països.

Els fans han compartit la nostra música 25 vegades.

6467 persones ens han escoltat per primer cop!

L’hora en la que més se’ns escolta és entre les 4 i les 5 del matí!

La nostra cançó més compartida compartida és “Saturn”.

Hem crescut un 20% en reproduccions, un 56% en seguidors i un 169% en oients!

I per algunes persones hem estat el seu artista principal, UN MILIÓ DE GRÀCIES! El vostre suport és molt important i ens ajuda a continuar imaginant nous món sonors, GRÀCIES!

Uncategorized

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.